Incentives
voor bedrijven

Bij ondernemerschap is het noodzakelijk bestaande contacten met klanten, partners en leveranciers te onderhouden, net zoals het opbouwen van nieuwe.

Toch is het geen evidentie in communicatie te treden én blijven en een langdurig zakenrelatie te onderhouden. Naast het feit dat jij waarschijnlijk niet hun enige strategische partner bent is ook tijd een belangrijke factor.

Door het organiseren van een incentive of teambuilding creëer je een optimale situatie waarbij jij met jouw bedrijf in contact kan treden met hen. In de meest fijne omstandigheden krijg jij met jouw bedrijf de mogelijkheid tijd met zakenrelaties te spenderen en de klantenrelatie verder op te bouwen.

Samen met hen geniet je van een fantastische dag vol beleving die je altijd zal bijblijven. Door de minutieuze uitwerking zorg ik ervoor dat ieders tijdbesteding optimaal wordt benut en ook jij als initiatiefnemer volledig wordt ontzorgd.

Nodig jouw klanten, partners, prospecten of zakenrelaties uit voor deze unieke incentive en netwerkevent die ze nooit zullen vergeten.

Kouterwegel 17/101

B-9160 LOKEREN

BELGIE

Tel: +32 494 58 62 53

 

info@offsitevibes.com

© 2020 A-Value

BTW BE 0743.559.834

algemene voorwaarden

privacyverklaring

  • Follow us on Facebook
  • Follow us on Instagram