Netwerken voor ondernemers

Heel wat ondernemers hebben een bedrijf opgericht met als uitgangspunt hun product of dienst zo goed en zoveel mogelijk te verkopen. 

Het realiseren van deze doelstelling gebeurt op verschillende manier maar één ervan is netwerken. Door deel te nemen aan netwerkevenementen voor ondernemers, managers en CEO's kom je in contact met potentiële klanten, maar ook leveranciers of andere mogelijke stakeholders mogen hierbij niet vergeten worden. 

Een groot netwerk is een absolute must wanneer men in het ondernemerschap stapt. Zelfs jonge starters of student-ondernemers bevestigen dit. 

Er zijn tal van netwerken waaraan jij als ondernemer kan deelnemen, zowel éénmalig als recurrent of mits het betalen van lidgeld. Het is belangrijk op zoek te gaan naar een netwerk dat voor jou meerwaarde biedt. Weten wie jouw doelgroep is en waar zij zich bevinden is hierbij een absolute must. Wees selectief en schreef je niet in voor elke netwerkopportuniteit die in je mailbox zit.

Netwerken voor ondernemers is tweeledig. Enerzijds ga je zelf actief op zoek naar nieuwe contacten om jouw zakelijk netwerk verder uit te bereiden.

Maar vergeet ook niet jouw bestaand netwerk te onderhouden. Zij zijn vaak jouw bron aan informatie wanneer je op zoek bent naar iets of iemand specifiek. Investeer als ondernemer in je netwerk.  Het onderhouden van een bestaand netwerk is gemakkelijker dan het aanwenden van nieuwe contacten.

 

Deelnemen aan netwerkevenementen wordt vaak als iets lastig ervaren. Toch is het gewoon een kwestie van doen. Ook de setting of het type netwerkevenement is van groot belang voor de succesratio.  Offsite Vibes organiseert daarom netwerkevenementen voor ondernemers, managers en CEO's waarbij een mooie balans wordt gecreëerd tussen professionele activiteiten en unieke belevingen. Ervaring leert ons dat deze combinatie een heel ander effect creëren dan wanneer men deelneemt aan een statisch netwerkevent met een gastspreker en glaasje achteraf.   

 

Netwerken voor ondernemers is een absolute must voor de groei van het bedrijf, maar ook voor de persoonlijke ontwikkeling. 

Het verkopen van jouw producten of diensten vallen of staan bij jouw netwerk. 

Porsche Experience
Porsche Experience

press to zoom
Race experience Spa-Francorschamps
Race experience Spa-Francorschamps

Neem zelf plaats achter het stuur van een circuitwagen en ervaard de adrenaline op het circuit met een professionele begeleider naast jou.

press to zoom
Porsche Experience
Porsche Experience

press to zoom
Porsche Experience
Porsche Experience

press to zoom
1/11