Zoeken
  • Ann De Vleeschauwer

De eerste road rally is een feit.

Wat begon met een wild idee werd uiteindelijk realiteit. Zoekend naar een fijne ervaring waarbij men vooral vrijheid zou ervaren was één van de belangrijkste pijlers. Een road rally voldeed aan alle voorwaarden en zo geschiede.


Zondag 6 september reden 30 wagens de parking op bij Audi Mertens te Lokeren, de start- en eindlocatie van deze eerste editie. Het ontbijt stond klaar, de zon straalde, het beloofde een fantastische dag te worden.


Na het ontbijt merkte ik al enkele zenuwachtige deelnemers op, klaar om te vertrekken. Uiteraard bewonderen ze eerst elkaars bolide. Enkele prachtexemplaren trokken onmiddellijk de aandacht. Een Porsche Spider, Mercedes AMG gt limited edition 50,...

Rond 10u15 werd het startschot uiteindelijk gegeven. De co-piloten waren klaar om zich volledige over te geven aan het bolletje-pijltje roadbook dat hen langsheen Vlaamse- en Zeeuwse wegen zou leiden.


Zalig, de zon blijft stralen! Ook wanneer ik naar de lunchlocatie rijd om de laatste hand te leggen aan de ontvangst kijk ik naar een stralende hemel. Het Mauritshof ontvangt ons in een fantastische setting, de tuin ademt rust en ruimte. Alle gasten nemen plaats op het terras en genieten met volle teugen. De parking waar alle wagens in visgraat gepositioneerd staan blijft een trekpleister voor andere gasten.

Geef toe, deze wagens vragen om een beetje extra aandacht.


Als organisator is een goede voorbereiding key. Ik had er alle vertrouwen in deze dag succesvol te beëindigen. De receptietafeltjes stond klaar, dranken konden geserveerd worden, de eerste bolides kwamen toe. Blije gezichten, lovende woorden. Een succes.
44 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven