Zoeken
  • Ann De Vleeschauwer

Offsite Vibes zet geplande doorstart verder

Offsite Vibes biedt een unieke en exclusieve combinatie in het evenementen landschap. Met een vloot van wagens voor zowel track, off-road en wegevenementen, toegang tot verschillende circuits in de wereld en kwalitatieve partnerships biedt het bedrijf uit Lokeren teambuildings en incentives voor bedrijven en hun relaties. Ondanks corona zet Offsite Vibes zijn geplande doorstart verder met een heuse road rally voor oldtimers en sportwagens op zondag 6 september. Uitvalsbasis is de Audi showroom van Garage Mertens te Lokeren.


Een “bijzonder” jaar, zo kan je 2020 op zijn minst omschrijven. Eind vorig jaar plande Ann De Vleeschauwer (34) een doorstart met Offsite Vibes dat in 2016 werd gelanceerd. Met enkele activiteiten op de agenda werd het nieuwe jaar goed ingezet tot het half maart duidelijk werd dat Covid-19 niet snel voorbij zou gaan. Toch bleef Ann niet bij de pakken zitten. “De nieuwe vrijheid waarnaar we allen snakten na de lockdown, zorgde voor een lichtpunt, een opportuniteit”, vertelt Ann. “Ik brainstormde met ondernemende vrienden over het organiseren van een road rally. Een vrij gevoel creëren, er even tussenuit en vooral genieten, dat zou het worden.”


Road Rally voor oldtimers en sportwagens


En dat zal het ook zijn. Zondag 6 september organiseert Offsite Vibes één van de weinige road rally’s in 2020 voor oldtimers en sportwagens. “Een unieke kans voor autoliefhebbers die willen genieten van een dagje uit met hun favoriete bolide” zegt Ann De Vleeschauwer. Het bolletje-pijltje roadbook maakt hen wegwijs doorheen Vlaamse- en Zeeuwse wegen en houdt ongeveer halfweg halt voor een uitgebreide lunch.

“Waar rally’s vroeger veelvuldig aanwezig waren, zijn ze dit jaar eerder een uitzondering”, geeft Ann aan. Voor de vertreklocatie doet ze beroep op de Audi showroom van Garage Mertens te Lokeren in E17/3. “De ideale uitvalsbasis voor een road rally met de nodige ruimte en faciliteiten.”


Professionele relaties opkrikken met autosport


In normale omstandigheden is Offsite Vibes gespecialiseerd in het creëren van unieke ervaringen om de professionele relatie tussen bedrijven en stakeholders naar een hoger niveau te tillen. Steeds gekoppeld aan autosport. “Voor veel mensen is autosport nog steeds iets onbereikbaars, iets dat boven alle verwachtingen staat en zorgt voor een grote dosis adrenaline”, zegt Ann. “Ook in deze bijzondere periode is het van essentieel belang om een intens contact te onderhouden met klanten, partners en leveranciers en te voelen wat er bij hen speelt.”


Ann wil haar klanten maximaal ontzorgen door een totaalpakket aan te bieden. Kwaliteit, service en communicatie staan hierbij centraal. Duidelijke doestellingen zoals het waarom en voor wie worden minutieus uitgewerkt zodat jouw genodigden, merk en bedrijf volledig tot hun recht komen.


Bron: Made in Oost-Vlaanderen


23 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven