Zoeken
  • Ann De Vleeschauwer

Porsche Bucketlist Experience

Bijgewerkt op: 13 nov 2020

Een dag vol adrenaline, beleving en snelheid. Eventmanager Jörg ontvangt ons in het Porsche Leipzig Centrum dat één en al Porsche ademt. Het begin van een onvergetelijke dag.


Twee jaar geleden nodigden we "Het automeisje" uit die haar avonturen met ons prachtig in beeld bracht. Ze vlogde erop los zodat jij kennis kan maken met de Porsche Bucketlist Experience. Een bezoekje aan deze Porsche site zet dromen om in werkelijkheid.


Benieuwd naar wat deze dag voor jou kan betekenen? Zowel voor jouw genodigden als voor jezelf zal deze dag oneindig lang blijven nazinderen. Dankzij de unieke combinatie tussen fun, technologie en netwerken is er voor ieder wat wils. Een droom die resulteert in fijne contacten, mooie verhalen, samenwerkingen en vriendschappen.


Voor bedrijven een bijzondere manier om "dank je" te zeggen tegen klanten, leveranciers en partners. Het belang van een goede stakeholderrelatie wordt nog te vaak onderschat. Zij zorgen voor het voortbestaan van jouw bloeiende onderneming. Benieuwd wat het voor jou kan betekenen?

Bron: Het Automeisje

38 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven